Otteluliput

EDARIN LIPUT 2021-2022

Kausikortti 50 €. Kauden 2020-2021 kortilla 25 €. Kausikortilla Pizzeria Uuni antaa 10 % alennuksen.

Aikuinen    5 €

Nuori 15 – 18 vuotiaat   4 €

Eläkeläinen    4 €

Lapset    2 €

Lapset vanhemman seurassa pääsymaksutta

 

VG-62 juniorit seura-asulla maksuton sisäänpääsy

 

TERVETULOA NAUTTIMAAN

VAUHDIKKAASTA LÄTKÄSTÄ!

 

 

Jäsenyys 
Varsinainen jäsen 25 eur

NYT HAETAAN TALKOOHENKEÄ!

VG-62 EDUSTUSJÄÄKIEKKO RY EDARI

VG-62 Edustusjääkiekko ry on keväällä 2015 perustettu naantalilaisen jääkiekon lippulaivaksi. Yhdistys tekee tiivistä yhteistyötä Naantalin VG-62 seuran kanssa, toimien kuitenkin itsenäisenä yhdistyksenä omin toimihenkilöin ja omalla taloudella.

Seurojen eriyttäminen on perua Suomen Jääkiekkoliiton asettamista lisenssivaatimuksista, jotta joukkue voi pelata valtakunnallista Suomi-sarjaa, "Maailman parasta amatöörisarjaa" (kolmanneksi korkein taso Suomessa; Liiga, Mestis, Suomi-sarja). Yhdistyksellä on toiminnassaan vain yksi joukkue, VG-62, josta markkinoinnissa käytetään nimeä Edari.

Edarin toiminnassa olevat niin pelaajat kuin toimihenkilötkin ovat mukana talkoo-periaatteella. Pelaajat harrastavat, toimihenkilöt harrastavat ja kenellekään ei makseta palkkaa. Siitä huolimatta mukana on suuri joukko sitoutuneita pelaajia ja muita innokkaita jääkiekkoihmisiä.

Jotta kausi Suomi-sarjassa saadaan pelatuksi, joukkueen varainhankinta on melko vaativaa. Pelaajat maksavat kustannuksista 15 % ja muu raha tulee jäseniltä ja yhteistyökumppaneilta.

Joukkueen toimintaa voi tukea maksamalla jäsenmaksun 25 euroa tilille: FI98 5284 0220 0804 57

Kirjoita viitekenttään:
NIMI:
OSOITE
SYNTYMÄVUOSI:
SÄHKÖPOSTI:
PUHELIN:

KIITOS TUESTASI!